Четвер, 28 Березень 2024


Щомісячно більш як 60 суб'єктів господарювання, що перебувають на обліку в ДПІ у м.Рівному, заявляють бюджетне відшкодування податку на додану вартість. Так, упродовж січня – листопада поточного року на розрахунковий рахунок ними заявлено бюджетне відшкодування в сумі 106,6 млн. гривень. Минулого року ця сума складала 77,9 млн. гривень.

Станом на початок грудня платникам податків вже відшкодовано з держбюджету грошовими коштами на розрахунковий рахунок 99,2 млн. грн. ПДВ. Минулого року за січень-листопад платникам ПДВ держава повернула 84,9 млн. гривень.

За результатами проведених перевірок з початку року упереджено 0,8 млн. грн. заявленого до відшкодування податку на додану вартість та донараховано цього податку в сумі 2,3 млн. гривень. Сума нарахованих штрафних санкцій склала 0,7 млн. гривень.

Загальний залишок невідшкодованого на розрахунковий рахунок ПДВ становить 19,7 млн. грн., з них 18,8 млн. грн. перебувають в стадії перевірок та процедурі бюджетного відшкодування згідно з вимогами Податкового кодексу України і відповідних нормативних документів, та 0,9 млн. грн. – в стадії судового розгляду та в правоохоронних органах.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.