Четвер, 28 Березень 2024


Майновий комплекс ПАТ "Рівненський радіотехнічний завод" - ідеальний майданчик для розміщення нового виробництва кабельної продукції для автомобілів. Про це повідомив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

За його словами переговори з потенційним інвестором наразі у активній фазі. 

"Це не перша спроба аналогічних виробників зайти з інвестиціями на територію заводу. Всі попередні спроби супроводжувались тьмяною перспективою сусідства інвесторів з галасливими чотирилапими сусудами та переповненою "скелетами у шафі" майновою історією підприємства. Важко спрогнозувати рішення судів, які будуть винесені завтра, проте, на моє переконання, підприємство з 1 тис. роб. місць дає більше плюсів для економіки області ніж вирощування мастифів на 10 га міської землі", - розповів Ігор Тимошенко.

 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.