Вівторок, 19 Березень 2024


У Хрінники влітку з’їжджаються відпочивальники звідусіль. Хтось відпочити, інші - оздоровитись, а дехто… покращити свої статки... за рахунок перших і других. Переслідуючи таку ж мету, навідався у село і 31-річний Денис з Рівного.

… Він зупинився у будиночку, куди на сезон заселяються відпочивати дітлахи із різних районів області. Про його «промисел» правоохоронці дізнались, коли з’ясовували обставини крадіжок у трьох хлопчаків, що мешкали із ним по сусідству. Діти так поспішали до води, що залишали мобільні телефони у відчиненій кімнаті, а, повернувшись, не знайшли їх .

Намагаючись уникнути зустрічі зі слідчо-оперативною групою, досвідчений злодій поспіхом покинув оплачені «апартаменти», не добувши там кількох днів. Правоохоронці оперативно його розшукали.

– У кримінальних провадженнях, що відкриті за частиною 2 статті 185 Кримінального Кодексу, тобто за фактами крадіжок, вчинених повторно, чоловіку вже оголошено про підозру у скоєнні цих злочинів, – повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Млинівського райвідділу міліції Сергій Волков. – Після проведення запланованих слідчих дій телефони буде повернуто власникам. Зловмиснику за скоєне загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років.

Правоохоронці також встановили, що у липні слідчі Рівненського міськвідділу міліції оголосили Денису про підозру у вчиненні ще трьох крадіжок господарських інструментів та мобільних телефонів у мешканців Рівного.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.