Вівторок, 19 Березень 2024


Співробітники карного розшуку Здолбунівського райвідділу під час проведення оперативно-розшукових заходів на одній із вулиць с. Здовбиця у кишені штанів невідомого чоловіка виявили та вилучили 24 патрони 5,6 мм калібру, 15 патронів 7,62 мм калібру, одну кулю та дві гільзи 7,62 мм калібру.

У ході розмови правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 39-річний Станіслав мешканець міста Здолбунів. Чоловік привернув увагу міліціонерів через те, що підозріло поводився, а при спілкуванні – помітно нервував.

Усе вилучене правоохоронці направили для проведення експертизи в Науково-дослідний експертно-криміналістичний Центр при УМВС в Рівненській області.

– За даним фактом слідчим слідчого відділення Здолбунівського РВ УМВС відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження з боєприпасами), – зазначив начальник Здолбунівського райвідділу міліції Олександр Панасюк. – Чоловіку уже повідомлено про підозру у скоєнні вказаного кримінального правопорушення. За таке зберігання зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років, – підсумував майор міліції.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.