Вівторок, 19 Березень 2024


В ході проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мак-2014» правоохоронці затримали чоловіка з марихуаною.

Близько другої години ночі, неподалік площі «Злагода», що в Дубровиці, міліціонери помітили чоловіка, який в громадському місці перебував напідпитку. На 18-річного мешканця міста Дубровиця склали протокол про адміністративне правопорушення за частиною 2 статті 178 (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді, вчинене повторно). Під час відбирання пояснення, працівники міліції помітили, що молодик помітно нервує і тому провели поверхневий огляд, під час якого правоохоронці виявили та вилучили паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження.

Вилучене було направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного Центру при УМВС України в Рівненській області області. За висновком фізико-хімічної експертизи речовина визнана особливо небезпечним наркотичним засобом - канабісом, вагою близько 6 грамів.

Правоохоронцям чоловік пояснив, що зберігав наркотики для власного споживання без мети збуту.

— Слідчим слідчого відділення Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області вказана інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочате кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, — зазначив очільник міліції Дубровиччини Сергій Родзін. — Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.