П'ятниця, 29 Березень 2024


04 серпня до Служби порятунку за номером 101 звернулась адміністрація дитячого дошкільного закладу № 41 міста Рівного. Вихователі повідомили, що на території закладу оселилися два кубла шершнів. Прогулянка дітей по території закладу була небезпечною. Освітяни вирішили попросити допомоги у рятувальників.

На місце події відразу було направлено особовий склад рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини по охороні міста Рівного. Виявилось, що шершні оселилися у двох місцях: у невеликій шпарині між першим та другим поверхом адмінбудівлі та у норі на прилеглий території. Одягнувши спеціальні костюми та озброївшись необхідним розчином для знешкодження комах, бійці Держслужби з НС за короткий термін часу ліквідували небезпечних «сусідів». Крім того, невеликий отвір у будівлі рятувальники зацементували.

Впевнившись, що дітлахам вже нічого не загрожуватиме, сповістили про це керівника виховного закладу. Завідувач, у свою чергу від імені колективу вихователів дитячого садочку щиро подякувала за оперативну та кваліфіковано надану допомогу.

Слід додати, що у цьому році, працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій вже не вперше ліквідовують небезпечні кубла бджіл, ос та шершнів на територіях загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів Рівненщини.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.