Вівторок, 19 Березень 2024


Нещодавно Острозький районний суд засудив 26-річного Святослава, жителя с. Хорів, за вчинення ним низки крадіжок. Загалом правоохоронцям вдалося довести причетність чоловіка до понад десяток крадіжок.

Підозра у вчиненні низки крадіжок впала на Святослава під час розкриття злочину у с. Бродівське Острозького району. Саме тоді чоловік вкотре потрапив у поле зору правоохоронців.

- До Острозького міського відділу звернувся житель села Бродівське про те, що невідомі особи з господарства його племінника викрали посуд та телевізор. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, – повідомив начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук. – Завдяки клопіткій роботі міліціонери менш ніж за добу з’ясували, що крадіжку вчинив Святослав разом із своїм поплічником, 27-річним Іваном, жителем села Плоске.

Під час огляду помешкання Святослава міліціонери виявили та вилучили викрадений посуд та телевізор. Крім цього, в будинку останнього правоохоронці знайшли й інші речі, про крадіжку яких раніше повідомляли жителі Острозького району.

Жертвами крадія стали жителі сіл Оженин, Бродівське, Плоске та Хорів Острозького району. Чоловік не гребував нічим, тож крав практично все: продукти харчування, гроші, вироби з металу, побутову техніку, домашню птицю, кролів та велосипеди. До слова, чоловік вже поставав у минулому перед судом за майнові злочини, тож на час останньої крадіжки перебував на іспитовому терміні.

- Відносно Святослава слідчими слідчі відділення розпочали кримінальне провадження, передбачене частинами 2 та 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, яке згодом передали до суду, – зазначив Валерій Самчук. - Нещодавно Острозький районний суд призначив Святославу покарання у вигляді чотирьох років позбавленням волі, а Івану – три роки позбавлення волі з іспитовим строком два роки.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.