П'ятниця, 29 Березень 2024


Нетверезі пішоходи, які чинили протиправні дії по відношенню до працівників Державтоінспекції, відповідатимуть перед Законом.

19 січня працівники ДПС взводу ДПС ДАІ з обслуговування міста Рівне несли службу по забезпеченню безпеки дорожнього руху поблизу перехрестя вулиць Кн. Ольги – Ст. Бандери. Близько 14 години до наряду підійшли двоє невідомих чоловіків з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Без будь-яких на те причин молодики намагалися сісти у патрульний автомобіль працівників ДАІ. На неодноразові зауваження правоохоронців стосовно своєї поведінки чоловіки не реагували, натомість ще більше почали виявляти свою безпідставну агресію, при цьому шарпаючи їх за формений одяг та намагаючись пошкодити службовий автомобіль.

З метою припинення протиправної поведінки вказаних громадян працівники ДАІ викликали спецпризначенців. Агресивних чоловіків, які чинили опір правоохоронцям, доставили до медичного закладу на освідчення. На пропозицію медичного працівника пройти тест на визначення стану алкогольного спяніння 32-річний Олексій відмовився. У іншого, 30-річного Тараса, медики зафіксували 1, 86 проміле алкоголю.

Згодом, двох чоловіків працівники міліції доставили до дільничного пункту міліції № 3. Дільничний інспектор на чоловіків склав відразу три адміністративних протоколи за статтею 178 (розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді), статтею 173 (дрібне хуліганство) та статтею 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції ) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Окрім цього, на одного із нетверезих пішоходів працівники ДАІ склали адміністративний протокол за частиною 3 статті 127 КУпАП (порушення ПДР пішоходами у стані сп’яніння).

Відомості за вказаним фактом внесено до журналу єдиного обліку. Адміністративні матеріали скеровані до суду, який і поставить остаточну крапку щодо протиправних дій відносно працівників міліції.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.