Вівторок, 19 Березень 2024


Працівники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Рівненській області та сектору ДСБЕЗ  Рівненського МВ УМВС, у рамках досудового розслідування з метою встановлення осіб, які можуть були причетними до вчинення злочину,  провели санкціонований обшук на одному із складів у Рівному.

Правоохоронці виявили та вилучили майже 50 000 пляшок алкогольної продукції, яка на перший погляд, нічим не відрізнялася від оригінальної, яку виготовляють заводи-виробники. Проте експерти встановили, що продукція виготовлена у незаконний спосіб, а марки акцизного податку - підроблені. Також встановили, що до злочину за фактом незаконного придбання з метою збуту або зберігання з метою збуту, а також збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, причетні власники та орендатори складського приміщення.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 204 Кримінального кодексу України та частино 1 статті 199 Кримінального кодексу України. Санкція статті 199 ККУ передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.