Четвер, 28 Березень 2024


Слідчих та оперативників в Рівненській області перевірить спецкомісія Национальної поліції України. Про це глава Національної поліції України Хатія Деканоідзе заявила сьогодні, 24 листопада, під час відеоселекторної наради керівників Нацполіції та її структурних підрозділів.

Хатія Деканоідзе зазначила, що в Нацполіції будуть створені спеціальні комісії, які перевірятимуть роботу регіональних підрозділів за своїми напрямками, зокрема – щодо якості роботи слідчих та оперативних служб. До складу цих комісій буде включено співробітників Центрального апарату, які пройдуть переатестацію та будуть призначені на посади.

Зокрема, глава НПУ наголосила, що успішне проходження переатестації та якісна робота протягом перших ста днів діяльності підрозділів поліції стануть запорукою продовження служби добросовісними працівниками у лавах Національно поліції України. Також у відповідності до Концепції «100 днів якості Національної поліції України», після цього терміну буде дано оцінку і діяльності керівників підрозділів.

"Переатестація надасть можливість обрати кращих працівників, а спеціальні комісії визначать рівень професіоналізму слідства та оперативних служб регіональних підрозділів Нацполіції. Нам необхідно створити нову структуру, з новими чесними працівниками", – повідомила Хатія Деканоідзе.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.