Четвер, 28 Березень 2024


Прокуратура Рівненської області під час судового розгляду обвинувального акта щодо громадянина довела його участь в організації незаконної діяльності з виготовлення та збуту алкогольних напоїв (ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. ч.1,2 ст. 204 КК України).

– Так, доведено, що чоловік з метою системного незаконного збагачення організував тіньове виробництво алкогольних напоїв, не будучи суб’єктом господарської діяльності та не маючи ліцензії на виготовлення та реалізацію вказаних товарів, – повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби прокуратури Рівненської області Василь Данілей. – Всього ж вилучено за місцем здійснення незаконної діяльності цеху в місті Хмельницький понад 24 тисячі пляшок горілчаної продукції, понад 60 т спирту та спеціальне обладнання.

З урахуванням позиції державного обвинувача Хмельницький міський суд засудив чоловіка до максимальної міри покарання у межах санкції зазначеної статті КК, а саме – у виді штрафу в розмірі 170 тис грн. Незаконно виготовлену продукцію конфісковано.

На виконання вироку суду, який набрав законної сили, правопорушник днями сплатив зазначену суму штрафу.

Як результат – до бюджету відшкодовано 170 тис грн.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.