П'ятниця, 29 Березень 2024


Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Рівненській області проведено позапланову перевірку об'єкту «Реконструкція з надбудовою закладу громадського харчування з влаштуванням літнього майданчика та тераси» по вул. Короленка, 1-А, у м. Рівне.

Під час перевірки посадовими особами Інспекції було виявлено низку грубих порушень містобудівного законодавства. Зокрема, встановлено факт заниження категорії складності об'єкту, виконання будівельних робіт без відповідних дозвільних документів та передача проектної документації, розробленої з порушенням будівельних норм, державних стандартів і правил.
 
За результатами проведеної позапланової перевірки замовника будівництва, проектувальника та підрядника  оштрафовано на загальну суму 1 500 750 грн.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.