Четвер, 28 Березень 2024


Близько 4 години ранку у Рівному, під час проїзду у маршрутному таксі, з кишені верхнього одягу у 31-річного місцевого жителя було викрадено його мобільний телефон моделі «Нокіа». Загальна сума збитку встановлюється.

З кишені куртки, яку залишив без нагляду 19-річний житель Гощі, у приміщенні одного з розважальних закладів селища, було викрадено мобільний телефон моделі «Нокіа». Збиток становить 1100 гривень.

А в гардеробі будинку культури у Зарічному, з кишені куртки 15-річного жителя села Іванчиці було викрадено мобільний телефон моделі «Нокіа». Сума збитку встановлюється. На вулиці села Золотин Костопільського району з кишені куртки 32-річного місцевого мешканця було викрадено мобільний телефон маделі «Нокіа».

В приміщенні одного з розважальних закладів Костополя, у 27-річної місцевої мешканки було викрадено залишену без нагляду сумку, у якій знаходився мобільний телефон моделі «Самсунг» та гроші в сумі 200 гривень.

У Дубному аналогічним чином власних речей позбулась 16-річна студентка. У сумці останної знаходився лише телефон моделі « Самсунг», збиток встановлюється.

За матеріалами: ОГО

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.