Вівторок, 19 Березень 2024


Після того, як обласна прокуратура оприлюднила результати експертизи, які були взяті у оперуповноваженого кримінальної міліції в справах неповнолітніх Березнівського РВ УМВСУ Лашти Сергія Васильовича яка виявила у нього в крові 1,86 проміле алкоголю, та як стало, що перед тим, була інша експертиза, сфальсифікована самими міліціонерами яка показала – 0,2 проміле, тобто допустиму для водія норму, керівництво Березнівського райвідділу міліції в особі начальника РВ УМВСУ Середи Олега Васильовича та заступника начальника РВ - начальника міліції громадської безпеки Кондратюка Миколи Володимировича  має бути звільнено не тільки зі своїх посад, а й взагалі з правоохоронних органів.

Важливо відзначити те, що це вже не перший випадок, коли керівництво Березнівського РВ УМВСУ намагається “відмазати” своїх підлеглих, які творять “бєспрєдєл” у стані алкогольного сп'яніння. Можемо пригадати випадок, коли у березні цього року  місцеві правоохоронці обстріляли бійців АТО. Свідки пригоди тоді стверджували, що міліціонер який стріляв у людей був нетверезим.  

Можливо саме тому, тоді експертизу затягнули та провели лише через декілька днів, коли вона вже не могла показати ступінь вживання алкоголю. Але що тут дивуватися, місцеві жителі кажуть, відтоді коли райвідділ очолив Олег Середа та його молода “команда” такі речі як пиятика та почуття безкарності серед місцевих правоохоронців стали звичною справою.

Ви думаєте чому працівник міліції, навіть якщо він перебував поза службою дозволяє собі сісти за кермо автомобіля у стані алкогольного сп'яніння? Та напевне тому, що в Березному це звична справа та знає, що свої прикриють в разі чого.

А хто ж відповідатиме за покалічене життя неповнолітньої дівчинки? 

Я ще тоді, в березні попереджував, якщо не прибрати з посади Середу та його “молоду команду” отакий бєспрєдєл в Березнівському районі продовжуватиметься і далі. 

Впевнений, що якщо і цього разу цим ділкам у формі з погонами все зійде з рук, незабаром люди самі винесуть їх з кабінетів, і це ще в кращому випадку. 

Андрій Андрощук

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...