Вівторок, 19 Березень 2024


Рівненський нардеп Юрій Вознюк вирішив припинити своє членство у ВО "Батьківщина" та написав заяву про вступ до партії "Народний Фронт". Про це політик повідомив у своєму акаунті на ФБ.

"З кожним роком, спостерігаючи за політикою різних країн, я приходжу до висновку, що політичні направлення нівелюються. Це відбувається, по великому рахунку, через те, що світ приходить до простих речей: залучення інвестицій, прозора податкова система, конкурентний бізнес без корупції і, як наслідок, достойна зарплатня та пенсія, відповідне соціальне забезпечення і, в кінці кінців, мир над головою. Цього хочуть переважна більшість людей, не зважаючи на партійні прихильності. Мало того, це задекларовано, майже, в усіх політичних силах. Тобто, усі хочуть одного і того самого (про такі речі як мова або національні герої я не хочу говорити - це точно не на часі).

Отже, кого ж обрати своїм фаворитом? Ми сьогодні обираємо партіі, а я б запропонував би, нарешті, обирати команди, які б максимально дозволили нам наблизитись до тих простих речей, про які я написав вище. КАДРИ ВИРІШУЮТЬ УСЕ! І це аксіома! Крім того, команда має бути конструктивно налаштована (опозиція має бути, але той хто при владі повинен відповідати найвищим показникам професійної якості). Перебуваючи у політичному полі - я хотів би бути саме у такій команді. 25 травня ми обирали Президента. Переважна більшість українців проголосувала за нинішнього гаранта. Такий був вибір. Надіюсь - правильний.

Крім того, перед тим, ми отримали нову (стару) Конституцію, згідно якої, наша країна стала парламентсько-президентською республікою. Тому на наступних виборах у парламент, ми, фактично, обираємо нового Прем'єр-міністра та уряд, а також спікера ВР. Переконаний у тому, якби Юлія Володимирівна змогла відкинути свої амбіції, команда мала б можливість бути ще потужнішою та непохитною. Колись я грав у футбол і у нас було таке поняття як "самолюб" - він не віддавав передачі, невиправдано брав гру на себе, старався забити гол сам, не зважаючи на загальний результат. Таких у нас не любили, хоча і футболіст він був непоганий... А мені так хочеться в КОМАНДУ). Тому:

1. Повторюсь, ці парламентські вибори - це вибори Прем'єра. Я однозначно за Яценюка.
2. Це вибори спікера - я за Турчинова.
3. Я за міністра Петренка, я за міністра Гриневич, я за переважну більшість перспективної молоді, яка згуртувались навколо Арсенія.
4. Як наслідок, сьогодні я припинив своє членство в партіі "Батьківщина"
5. І написав заяву на вхід в команду "Народний Фронт".

Відчуваю, що буде маса спекуляцій на цю тему, але вибір шляху однозначний і не підлягає обговоренню. Переконаний - це єдино вірний шлях для новаторськоі політики. Політики - КОМАНДИ", - зазначив Юрій Вознюк.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...