Четвер, 28 Березень 2024


Народний депутат України від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий сьогодні втікав від журналіста Василя Крутчака який визвав його на чесний двобій один на один. 

Відео спілкування журналіста і нардепа було викладено в співтоваристві «Золотий батон» в Facebook.

На відео чітко видно, як усі спроби заговорити журналіста з ним Лозовий категорично ігнорує і вдає, що нічого не чує. 

Наприкінці Василь Крутчак переходить на особисті образи, де звинувачує депутата в тому, що він став самим товстим нардепом в українському парламенті і ставить йому в приклад помітно схудлого колегу по фракції Ігоря Мосійчука. Окрім того, на відео Лозового криють матом.

Нагадаємо, що спочатку депутат Андрій Лозовий з «тітушками» побив журналіста Василя Крутчака.

Потім один з його однопартійців намагався позбавити того акредитації в ВР.

Тепер, коли Крутчак підійшов і напряму запропонував Лозовому вийти на чесний двобій, народний депутат мовчить та обливається потом від страху бути побитим.

Перефразовуючи Ганді.З нашими депутатами як? Спочатку вони тебе пиздять ногами і гуртом, потім вони проти тебе борються, потім не помічають... Спочатку депутат Андрій Лозовий на пару з тітушками побив журналіста Василя Крутчака. Потім один з його однопартійців (який ніколи Василя в очі не бачив) намагався позбавити того акредитації в ВР. Тепер коли Василь підійшов і напряму запропонував Лозовому вийти на чесний двобій, народний депутат мовчить та обливається потом (он у нього навіть крапелька з носа звисає). А далі ми переможемо:)І так, Лозовий тепер найтовщий депутат Радикальної партії.

Опубліковано Золотой Батон 5 квітня 2016 р.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...