Вівторок, 19 Березень 2024


Вхідні двері захищають житло, прикрашають його, роблять інтер’єр стильним та сучасним. Саме тому, до вибору вхідних дверей потрібно підходити з розумом. Складність полягає в тому, що чим багатший асортимент товару, тим складніше вибрати потрібне та якісне. На жаль, сьогодні в нашій державі, і в Рівному зокрема працюють чимало несумлінних виробників і реалізаторів які дуже професійно можуть “запудрити” мізки так, що замість якісної речі ви з радістю віддасте гроші за відвертий непотріб. Тому якщо в списку важливих покупок у вас на першому місці зараз двері вхідні металеві, поставтеся до вибору якомога уважніше. 

Вивчивши асортимент товару під назвою “сталеві двері”, доводиться констатувати невеселий факт, що далеко не всі виробники в роботі орієнтуються на інтереси споживача. Серед представленої продукції – 30% абсолютно не відповідає стандартам якості. Окрім того, велика кількість недобросовісних забудовників при продажі квартир встановлюють в них дешеві двері, у яких відсутній сертифікат якості - тим самим вводячи в оману своїх клієнтів. Найбільшими недоліками при цьому є відсутність трьохсторонніх замків та антидимної стрічки ОГРАКС, що є порушенням всіх норм ДСТУ. Отже, при виборі квартири та забудовника дуже важливо звертати увагу на сертифікат і безпечність. Якщо двері виготовлені на заводі, то продавець обов’язково, вам його пред’явить. У сертифікаті чітко написана країна-виробник та назва підприємства. 

Сталеві вхідні протипожежні двері вирізняються високою механічною міцністю, надійністю і великим терміном служби. Також вони забезпечують прекрасну тепло — та звукоізоляцію. Сталеві двері мають різноманітні варіанти декоративної обробки, вони здатні задовольнити навіть самого вимогливого споживача. 

Важливо також зрозуміти, що якісні двері не можуть коштувати дешево. Якщо дверне полотно добре захищене від злому, замки протистоять підбору ключів, а петлі — зрізу, ціна буде солідною. Така плата за впевненість і спокій. Вхідні двері за низькими цінами навряд чи захистять від непроханих гостей, холоду і вуличного шуму. 

Однак, навіть самі якісні вхідні двері не будуть належним чином захищати ваше помешкання, якщо не будуть  встановлені правильно. Для того, аби визначитися які саме двері Вам потрібні потрібні – зверніться до професіоналів. Саме вони знімуть заміри, якісно виготовлять та надійно встановлять Ваші вхідні двері.

У Рівному такими фахівцями для Вас можуть стати спеціалісти компанії “Сталь-М”. Це сучасний завод європейського рівня, визнаний одним із кращих в Україні, який пропонує високоякісні металеві двері, ворота, люки, сейфи, що відрізняються підвищеними характеристиками міцності завдяки використанню лише якісних матеріалів та комплектуючих. Якщо купуючи у забудовника квартиру, Ви побачите, що вона укомплектована дверями “Сталь-М”, знайте – Ви зробили правильний вибір

Бажаємо вдалого вибору!

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...