П'ятниця, 29 Березень 2024


Мама народного депутата України від Радикальної партії України Андрія Лозового, і за сумісництвом депутат облради від цієї ж партії Оксана Лозова придбала три елітні квартири у Києві та Рівному. Про це повідомив столичний журналіст Василь Крутчак на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Недавно Андрій Лозовий в ефірі телеканалу 1+1 розповідав, як вони всією сім’єю збирали мамі Оксані Лозовій на квартиру в одному з найдорожчих районів Києва (Печерськ, вул. Звіринецька, буд. 47, кв. 4) і дану квартиру вони придбали задовго до того, як він став депутатом! Народним депутатом Лозовий став 26 жовтня 2014 року, а квартира була придбана 25 вересня 2014 року, аж цілий ОДИН місяць до депутатства!", - зазначив журналіст.

Окрім того, за словами Василя Крутчака 17 грудня 2014 року мамуся Оксана Лозова, яка працює лікарем (педіатр) купляє собі ще одну квартиру в місті Рівне, вул. Відінська, 5В, кв. 184.

"Хтось може мені сказати, яка зарплата в лікаря (педіатр)? Скільки це потрібно заробляти, щоб за не повних 3 місяці придбати ДВІ квартири!", - запитує журналіст.

Однак, Оксана Лозова на цьому не зупиняється і 06 червня 2016 року (!) купляє ТРЕТЮ квартиру в тому ж самому дорогому районі міста Києва (Печерськ, вул. Коновальця Євгена, буд. 36-Е, кв. 260).

Загальна площа даної квартири складає 106,6 кв.м.. На сайті ми бачимо, що вартість м2 такої квартири від 31 240 грн., тобто за квартиру Оксана Лозова із своєю скромною зарплатою лікаря заплатила 3 330 184 млн. грн.

"А якщо серйозно, то ми всі прекрасно розуміємо, що мама Андрія Лозового ніякий не корупціонер, а квартири придбала на кошти, які намародерив її син Лозовий Андрій", - зазначає Василь Крутчак.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...